Διασκέδαση

 

Η Ιεράπετρα είναι η πιο κοσμοπολίτικη πόλη της Νότιας Κρήτης. Η διασκέδαση και η νυχτερινή ζωή στην πόλη είναι ιδιαίτερα έντονη κατά τους θερινούς μήνες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πολλές επιλογές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ο καθένας μπορεί να απολαύσει ένα καφεδάκι είτε στα παραδοσιακά καφενεία στο κέντρο της πόλης είτε σε μοντέρνους και ευχάριστους χώρους με θέα την θάλασσα και το γραφικό Ενετικό λιμάνι της πόλης. Επίσης μία πληθώρα από ουζερί και μεζεδοπωλεία στεγασμένα σε παλιά αρχοντικά προσφέρουν εκλεχτούς παραδοσιακούς μεζέδες και λιχουδιές για όλα τα γούστα. 
Η νυχτερινή ζωή της πόλης ικανοποιεί όλες τις μουσικές απαιτήσεις και προτιμήσεις των επισκεπτών της μέσω της μεγάλης ποικιλίας επιλογών διασκέδασης όπως clubs, pubs, bars, cinema. 


Οι επιλογές όμως αυτές δε σταματούν μόνο στην πόλη της Ιεράπετρας, αλλά συνεχίζονται και στην ευρύτερη αυτής περιοχή, όπως στα γραφικά, παραθαλάσσια και κοντινά χωριά και κωμοπόλεις (π.χ.: Μύρτος, Παχιά Άμμος, Μόχλος, Μακρύ Γιαλός, Ανατολή κλπ).

Copyright 2008 - Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης
developed by