Φοιτητικές Εμπειρίες στην Ιεράπετρα

ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΡΙΝΑ

Όπως όλοι γνωρίζουμε φοιτητική ζωή είναι μία λέξη που κρύβει πάρα πολλά!! Χαρές, λύπες, απογοητεύσεις, μεγάλα ρίσκα, διασκέδαση, το σύνδρομο της ανεξαρτησίας που όλοι περιμένουμε ν’αποκτήσουμε κατά την ενηλικίωση μας και κυρίως όταν είναι να φύγουμε από τα σπίτια μας για σπουδές !!!!

Θυμάμαι την άφιξη μου στην Ιεράπετρα το καλοκαίρι του 2004 και τώρα σε πολύ λίγο καιρό έρχεται η στιγμή που όλα αυτά που έχω ζήσει εδώ και 4 χρόνια πρέπει να τα αποχαιρετίσω! Για μένα οι πρώτες μου μέρες δεν ήταν και ότι καλύτερο στην Ιεράπετρα! Δεν ήξερα καν που βρισκόταν αυτή η πόλη! Πήγαινα στο άγνωστο με το πρωτόγνωρο συναίσθημα που όλοι φοιτητές έχουμε: το συναίσθημα ότι θα είμαστε μόνοι μας, ότι δεν θα κάνουμε γνωριμίες, ή πως θα περνάμε χάλια και δεν θα διασκεδάζουμε και γενικά όλα αυτά τα αρνητικά συναισθήματα που έχουμε στο μυαλό μας!

Και να λοιπόν που όλα αυτές οι αρνητικές επιδράσεις μετά από κάποιο χρονικό διάστημα αρχίζουν να εξαφανίζονται... Εγώ προσωπικά έχω δημιουργήσει καινούριες φιλίες και με παιδιά που είναι από Ιεράπετρα και με τους νέους μου συμφοιτητές που έχω γνωρίσει! Οι μέρες στη Ιεράπετρα γίνονται όλο κα πιο ωραίες, ξέγνοιαστες, διασκεδαστικές, γεμάτες νιάτα κι ομορφιά! Όλα τα παιδιά μια παρέα να μιλάνε ο καθένας για τις δικές του εμπειρίες! Πόσες φορές έχω δει παιδιά να κλαίνε και να θέλουν να φύγουν γιατί λέγανε «τι να κάνουμε εδώ σ’αυτή την πόλη, τι θα μας προσφέρει;» και τώρα αυτά τα παιδιά που κάποτε τα έλεγαν αυτά τώρα δεν θέλουν να φύγουν γιατί τους κρατάει ένας ξεχωριστός δεσμός!

Η φοιτητική ζωή τώρα στην Ιεράπετρα μπορώ να πω μέσα από δικές μου εμπειρίες είναι πιο τέλεια από όσο θα μπορούσε να είναι! Όλοι έχουμε τις ευκαιρίες να κάνουμε πολλά πράγματα και βέβαια αν εμείς το θέλουμε!
Και πως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις μέρες μας; Το πρωί για ένα καφεδάκι στις παραλιακές καφετέριες της πόλης, το βράδυ για ένα ποτό στα μπαράκια και ειδικά τις καλοκαιρινές μέρες μια επίσκεψη στο νησί «Χρυσή» με τα καταγάλανα νερά και την χρυσή αμμουδιά που πραγματικά μοιάζει σαν ένας μικρός παράδεισος!
Εκμεταλλευτείτε λοιπόν όσα μπορεί να σας προσφέρει αυτή η μικρή πόλη, κάντε όσα μπορείτε να κάνετε για να περάσετε όσο πιο τέλεια γίνεται και πιστέψτε με ότι δεν θα το μετανιώσετε!! 

Copyright 2008 - Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης
developed by