Ανακοίνωση

Νέες Υπηρεσίες από το alumni: (θέσεις εργασίας, πρακτικής, υποτροφίες, προφίλ)

13/01/2013


Το γραφείο διασύνδεσης του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης, του ΤΕΙ Κρήτης ανακοινώνει προς όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του τμήματος ότι η ιστοσελίδα του Alumni έχει εκσυγχρονιστεί και επικαιροποιηθεί προς την κατεύθυνση της βελτίωσης τόσο της ευχρηστίας της, όσο και της αποτελεσματικότερης παρεχόμενης πληροφόρησης.     

Ειδικότερα, στην ιστοσελίδα των Ανακοινώσεων θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για θέσεις εργασίας, θέσεις πρακτικής άσκησης, αλλά και ευκαιρίες υποτροφιών. Τονίζεται, ότι πρόσβαση στις παραπάνω κατηγορίες ανακοινώσεων θα έχουν αποκλειστικά οι φοιτητές και απόφοιτοι, το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό του τμήματος.

Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η εγγραφή, εφόσον οι ανακοινώσεις εργασίας και πρακτικής θα είναι ορατές μόνο από τους εγγεγραμμένους χρήστες. Σημειώνεται, ότι μετά το πέρας της εγγραφής, ο χρήστης θα πρέπει να αναμένει την ηλεκτρονική έγκριση του αιτήματός του από τους υπευθύνους του γραφείου διασύνδεσης. Κάτι τέτοιο κρίνεται απαραίτητο καθώς σκοπός είναι να επιτραπεί η πρόσβαση αποκλειστικά σε χρήστες που είναι μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του τμήματος.

Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα στους φοιτητές του τμήματος της δημιουργίας και διαχείρισης προσωπικής σελίδας προφίλ ώστε να παρέχουμε πάντοτε επικαιροποιημένη πληροφορία στην υπηρεσία Αναζήτηση φοιτητή προς τις εταιρίες.

 

Μετά το πρώτο βήμα της εγγραφής θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα παρακάτω προσωπικά στοιχεία. Τα προσωπικά στοιχεία αυτά τονίζουμε ότι θα παραμείνουν αποκλειστικά και μόνο στην διάθεση του τμήματος για την επικοινωνία με τους αποφοίτους του. Στο site θα δημοσιοποιούνται μόνο Ονοματεπώνυμο, email, Πόλη, website. Σας συνιστούμε ως website να καταχωρήσετε το επαγγελματικό προφίλ σας (π.χ. στο Linkedin). Δέστε επίσης το EMARK Alumni Association Group. Παρακαλούμε κάντε την εγγραφή σας το συντομότερο μια και από 1/2/2013 στην υπηρεσία Αναζήτηση φοιτητή προς τις εταιρίες θα εμφανίζονται αποκλειστικά και μόνο οι νέοι εγγεγραμμένοι χρήστες.

 

Το γραφείο διασύνδεσης, λαμβανομένου υπόψη των δυσμενών οικονομικών και κοινωνικών συγκυριών, δεσμεύεται να καταβάλει κάθε προσπάθεια ενεργούς υποστήριξης των φοιτητών και αποφοίτων του τμήματος με συνεχείς δράσεις και επαφές.

 

Οι υπεύθυνοι γραφείου διασύνδεσης:

Δρ. Μαστοράκης Γιώργος

Δρ. Μεραμβελιωτάκης Γιώργος

Δρ. Τριχάς Νίκος

Χαΐτα Ελίνα

Χατζηγιάννη Δώρα

 

Επικοινωνία:

Γραφείο Διασύνδεσης, Πρακτικής Άσκησης & Αποφοίτων

Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης

Τ.Ε.Ι. Κρήτης-Παράρτημα Ιεράπετρας

Ι. Κακριδή & Κ. Παλαμά

Τ.Κ. 72200

Ιεράπετρα-Κρήτη

τηλ.: 28420-89484

email: alumni.emark@gmail.com

http://alumni.emark.teicrete.gr/

Copyright 2008 - Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης
developed by