Ανακοίνωση

Πρόσκληση υποβολής περιλήψεων/εργασιών

31/03/2014


Αγαπητά μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του τμήματος Εμπορίας & Διαφήμισης του Τ.Ε.Ι Κρήτης,

Με την επιστολή αυτή θα ήθελα να σας υπενθυμίσω την πρόσκληση για υποβολή περιλήψεων για το 11ο Φοιτητικό Συνέδριο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΦΣΔΕΤ) το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 15 Μαΐου 2014 στο χώρο των εγκαταστάσεων της ΕEΔΕ (Λεωφ. Ιωνίας 200 και Ιακωβάτων 60, Αθήνα). Θα ήταν χαρά μας νέοι ερευνητές, υποψήφιοι διδάκτορες, ή φοιτητές του τμήματος Εμπορίας & Διαφήμισης του Τ.Ε.Ι Κρήτης να συμμετάσχουν στο συνέδριο παρουσιάζοντας κάποια εργασία τους ή τμήμα της ερευνητικής τους δουλειάς. Ειδικότερα, το 11ο ΦΣΔΕΤ, με θέμα «Καινοτομία και Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα», αποσκοπεί σε μια πανελλήνια επιστημονική συνάντηση νέων μελών ΔΕΠ, υποψήφιων διδακτόρων, νέων ερευνητών αλλά και προπτυχιακών/μεταπτυχιακών φοιτητών με στόχο την παρουσίαση και συζήτηση θεμάτων σχετικά με τις σύγχρονες τάσεις της Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας και τη συμβολή τους στη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών δράσεων. Ευπρόσδεκτη είναι κάθε εργασία στην ευρύτερη περιοχή της Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας.

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή περιλήψεων είναι η 07/04/14.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επισυναπτόμενη πρόσκληση υποβολής περιλήψεων ή στο site του συνεδρίου http://fsdet.dmst.aueb.gr.

Η επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου αποτελείται από μέλη ΔΕΠ του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ η οργανωτική επιτροπή συγκροτείται από φοιτητές του τμήματος. Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία.

Με εκτίμηση, Κώστας Ανδρουτσόπουλος, Λέκτορας Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Επιστημονικός Υπεύθυνος 11ου Φοιτητικού Συνεδρίου Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Ύδρας 28, 113 62 Αθήνα, τηλ. 210 8203673, email: kandro@aueb.gr

Για να δείτε το συνημμένο κάντε κλικ εδώ.

Copyright 2008 - Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης
developed by