Ανακοίνωση

Παρατείνονται οι on-line ανανεώσεις εγγραφών – δηλώσεις μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2014 - 2015 μέχρι Τετάρτη 15/10/2014

17/10/2014


Οι ανανεώσεις εγγραφών-δηλώσεις μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο 2014-15 παρατείνονται μέχρι Τετάρτη 15/10/2014 μέσω της on-line Pandora (http://online.teicrete.gr/).

Μπορείτε να βρείτε οδηγίες για να πάρετε κωδικό εάν δεν έχετε και να χρησιμοποιήσετε το σύστημα στην παρακάτω ανακοίνωση «Διαδικασία χορήγησης κωδικού».

Μπορείτε να δηλώσετε τα μαθήματα των εξαμήνων 1,3,5 και 7  ενώ θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα του 5ου και 7ου εξαμήνου. Για τη δήλωση μαθημάτων ώστε να κάνετε σωστή δήλωση πατήστε εδώ, όπου για τη διευκόλυνση σας τα μαθήματα που δεν μπορείτε να δηλώσετε είναι με γκρίζο χρώμα.

Εάν κατά την ανανέωση εγγραφής και δήλωσης μαθημάτων στην on line Pandora αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, τότε μπορείτε να στέλνετε email στο emarktei@gmail.com με θέμα « Πρόβλημα στην on line Pandora » με αναλυτικά τα στοιχεία σας και αναλυτικά το πρόβλημα που αντιμετωπίσατε.

 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

1.   Το σύνολο των διδακτικών ωρών δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 32 ώρες που θα μπορούν να δηλώνουν οι φοιτητές μέσα από την on line pandora χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα προαιρετικά και τα κατοχυρωμένα.

2.    Τα μαθήματα με τελικό βαθμό 4.0 έως 4,9 θεωρούνται κατοχυρωμένα  και οι ώρες τους δεν προσμετρούνται για μέχρι 2 «κατοχυρωμένα»  θεωρητικά μαθήματα και 2  «κατοχυρωμένα» εργαστηριακά μαθήματα.

3.    Μάθημα που δεν θα δηλώνεται, ο βαθμός του θα θεωρείται άκυρος.

4.  Μπορείτε να δηλώσετε έως 2 προαιρετικά μαθήματα. Προαιρετικά είναι μόνο με κωδικό ΔΔΠ.(π.χ τοΔΔΠ022 Μεταποίηση αγροτικών προϊόντων  είναι το Προαιρετικό ενώ το ΔΔ6004 Μεταποίηση αγροτικών προϊόντων είναι το υποχρεωτικό επιλογής)

5.   Σπουδαστές/στριες που δηλώνουν για πρώτη φορά μάθημα το οποίο περιλαμβάνει θεωρία και εργαστήριο θα πρέπει να τα δηλώσουν και τα δύο. (Αν δηλωθεί μόνο το ένα από τα δύο, το μάθημα δε θα φαίνεται δηλωμένο)

6.  Οι φοιτητές που έχουν περάσει όλα τα μαθήματα και έχουν μόνο Πρακτική ή Πτυχιακή θα πρέπει να κάνουν κανονικά ανανέωση εγγραφής μέσα από την online Pandora. Με την επιλογή "Δήλωση Μαθημάτων" θα εμφανιστεί το μήνυμα "Δεν έχετε κάνει ανανέωση αυτό το εξάμηνο" και θα πατήσετε την ένδειξη "εδώ" όπως φάνετε πιο κάτω. Επειδή η Πτυχιακή και η Πρακτική δεν υπάρχουν στην online Pandora το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνουν ανανέωση χωρίς να επιλέξουν κανένα μάθημα.

7.     Καταργούνται οι αλυσίδες για όλους τους σπουδαστές και χωρίς προϋποθέσεις.

8.   Η επιστροφή των βιβλίων που έχουν δανειστεί φοιτητές από την βιβλιοθήκη είναι απαραίτητη για την πραγματοποίηση της ανανέωσης εγγραφής.

 Προσοχή:

·         Oι φοιτητές-τριες θα έχουν πλήρη ευθύνη για τη σωστή συμπλήρωση της δήλωσης μαθημάτων τους.

·             Δεν θα στέλνονται e-mail επιβεβαίωσης από την Γραμματεία.

 

Copyright 2008 - Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης
developed by