Ανακοίνωση

ΠΡΟΣΟΧΗ - Δήλωση μαθημάτων για τρέχον ακαδημαϊκό εξάμηνο

19/05/2015


Ενημερώνουμε τους επί πτυχίω φοιτητές του Τμήματος ότι, σύμφωνα  με το Άρθρο 39 του Ν.4327/14-05-2015, ΦΕΚ. Α 50/2015, «για το τρέχον ακαδημαϊκό εξάμηνο του 2015, οι επί πτυχίω φοιτητές των Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι. έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν σε όλα τα μαθήματα που διδάχθηκαν σε προηγούμενα εξάμηνα.»

Σας ενημερώνουμε ότι το online σύστημα για δηλώσεις μαθημάτων θα είναι ανοικτό από  18/05/2015 έως  και 25/05/2015 (μόνο για τα θεωρητικά μαθήματα), ώστε να  έχουν τη δυνατότητα οι φοιτητές που δικαιούνται (από 9ο εξάμηνο και πάνω) να δηλώνουν τα μαθήματα στα οποία  επιθυμούν να εξεταστούν. 

 Οι παραπάνω φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν στη Γραμματεία του Τμήματος και να δηλώσουν τα εργαστηριακά μαθήματα ανεξαρτήτως εξαμήνου με την προϋπόθεση ότι τα μαθήματα που δεν διδάσκονται στο τρέχον εξάμηνο, ο φοιτητής θα τα έχει παρακολουθήσει (δηλαδή αυτοί που έχουν παρακολουθήσει το εργαστήριο τουλάχιστον μια φορά και δεν έχουν κοπεί από απουσίες αλλά από βαθμό)  και θα έχει μόνο την υποχρέωση της τελικής εξέτασης.

Για τους φοιτητές εκτός Ιεράπετρας μπορούν να υποβάλλουν την δήλωση τους για τα εργαστηριακά μαθήματα , χρησιμοποιώντας την δήλωση μαθημάτων αφού την κατεβάσουν και :

1.      συμπληρώσουν αρχικά αναλυτικά τα στοιχεία τους πάνω στη δήλωση (επώνυμο, όνομα, αριθμός μητρώου, email, τηλέφωνο κινητό και σταθερό κτλπ)

2.       μαρκάρουν με πράσινο χρώμα τα εργαστηριακά μαθήματα που επιθυμούν να δηλώσουν

3.       Συμπληρώσουν στη δεύτερη σελίδα της δήλωσης στο κάτω μέρος Ημερομηνία και το ονοματεπώνυμο τους

να την αποστείλουν την αίτηση-δήλωση με θέμα « Δήλωση τελευταίων εργαστηριακών μαθημάτων» στο email:  emarktei@gmail.com ενώ  θα  πραγματοποιηθεί ο απαραίτητος έλεγχος και εν συνεχεία η δήλωση των εργαστηριακών  μαθημάτων

 
 
Ο Προϊστάμενος του Τμήματος

 Δρ.Στυλιανός Παπαδάκης 

 
 
 
Copyright 2008 - Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης
developed by