Ανακοίνωση

ΟΝ LINE ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ -ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ 29/9/2015 ΜΕΧΡΙ 5/10/2015

28/09/2015


Οι ανανεώσεις εγγραφών-δηλώσεις μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο 2015-16 θα πραγματοποιηθούν από Τρίτη 29/09/2015 μέχρι και Δευτέρα 5/10/2015 ηλεκτρονικά ( https://student.teicrete.gr/ ), με έναρξη μαθημάτων 01/10/2015.

Μπορείτε να βρείτε οδηγίες για να πάρετε κωδικό εάν δεν έχετε και να χρησιμοποιήσετε το σύστημα στην παρακάτω ανακοίνωση «Διαδικασία χορήγησης κωδικού».

Μπορείτε να δηλώσετε τα μαθήματα των εξαμήνων 1,3,5 και 7  ενώ θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα του 7ου εξαμήνου. Για τη δήλωση μαθημάτων ώστε να κάνετε σωστή δήλωση πατήστε εδώ, όπου για τη διευκόλυνση σας τα μαθήματα που δεν μπορείτε να δηλώσετε είναι με γκρίζο χρώμα.

Εάν κατά την ανανέωση εγγραφής και δήλωσης μαθημάτων αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, τότε μπορείτε να στέλνετε email στο emarktei@gmail.com με θέμα « Πρόβλημα στην on line Pandora » με αναλυτικά τα στοιχεία σας και αναλυτικά το πρόβλημα που αντιμετωπίσατε.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

1.     Το σύνολο των διδακτικών ωρών δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 32 ώρες που θα μπορούν να δηλώνουν οι φοιτητές ηλεκτρονικά

2.     Μάθημα που δεν θα δηλώνεται, ο βαθμός του θα θεωρείται άκυρος.

3.      Μπορείτε να δηλώσετε έως 2 προαιρετικά μαθήματα. Προαιρετικά είναι μόνο με κωδικό ΔΔΠ.(π.χ τοΔΔΠ022 Μεταποίηση αγροτικών προϊόντων  είναι το Προαιρετικό ενω το ΔΔ6004 Μεταποίηση αγροτικών προϊόντων είναι το υποχρεωτικό επιλογής)

4.     Οι φοιτητές που έχουν περάσει όλα τα μαθήματα και έχουν μόνο Πρακτική ή Πτυχιακή θα πρέπει να κάνουν κανονικά ανανέωση εγγραφής 

5.     Καταργούνται οι αλυσίδες για όλους τους σπουδαστές και χωρίς προϋποθέσεις.

6.      Η επιστροφή των βιβλίων που έχουν δανειστεί φοιτητές από την βιβλιοθήκη είναι απαραίτητη για την πραγματοποίηση της ανανέωσης εγγραφής.

7.      Προσοχή:

·         Oι φοιτητές-τριες θα έχουν πλήρη ευθύνη για τη σωστή συμπλήρωση της δήλωσης μαθημάτων τους.

·         Δεν θα στέλνονται e-mail επιβεβαίωσης από την Γραμματεία.

 
 
Ο Προϊστάμενος του Τμήματος
Δρ.Στυλιανός Παπαδάκης
Αναπληρωτής Καθηγητής
Copyright 2008 - Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης
developed by